Očima specialistky Terezy Kukol

Snídaním by měl začít den každého z nás. Dodá nám energii do nového dne. Může se stát, že v práci nestíháme, děti nemají ve škole o přestávkách čas a tak bývá častokrát oběd prvním jídlem, které sníme.  A tady začíná začarovaný kruh stravování. Proto by snídaně neměla chybět. Měla by být vyvážená, plnohodnotná, měli bychom na ni…

Více zde...

Studujme složení výrobků na obalech – budeme zdravější. :-)

Většina lidí snídá. Přibývá lidí, kteří se snaží snídat zdravě. Každý totiž pozná nejlépe sám na sobě, že když si připraví ke snídani něco výživného, dobře stravitelného a v neposlední řadě chutného, cítí se celé dopoledne mnohem lépe než v opačném případě. Má více energie a je výkonnější. Kvalitní snídaně má bezesporu pozitivní vliv jak na fyzickou, tak i psychickou…

Více zde...

Něco o obalu

Na výběru obalu jsme si tak jako na výběru nejlepších surovin dali záležet. Myslíto neobsahuje žádné konzervanty, takže bylo potřeba najít vhodný obal, který klade velký důraz na čerstvost a trvanlivost. Nejlépe se nám osvědčili sáčky typu Doypack, vyrobené vrstvením jednoduché folie, které zajišťují vynikající bariérové vlastnosti proti vlhkosti a kyslíku. Vzhledem k opětovně uzavíratelnému ZIPU…

Více zde...

Vítejte u nás

Vítejte na našem blogu. Hned na začátku se můžete dozvědět něco o nás a našich pečených ovesných vločkách Myslíto 🙂 Píše se rok 2017. Představte si mladou rodinu se dvěma dětmi. Byt v pátém patře bez výtahu, šikovnou ženu, která doma všem ráda připravuje vlastnoručně vyráběné pochutiny. Činorodého muže, který rád podniká a nemůže si…

Více zde...